Печі-тандири виготовляються з екологічно чистих матеріалів. Якість і надійність глиняних тандирів досягається спеціально підібраною сумішшю різних глин (каолін-кераміка), шляхом правильної технології, системою першокласної сушки тандиру та його заколюванням при температурі 1350 °С.
Мангал керамічний радіальний має високу енергоємність та тепловіддачу. Шашлик, приготований на такому мангалі, відрізняється смаковими якостями і соковитістю від шашлику, приготованого на металевому мангалі. Кераміка мангалу складається з екологічно чистої глини, тому при прожарюванні виділяє енергію і насичує їжу необхідними для організму людини елементами. Мангал керамічний зручний в перевезенні та встановленні. За рахунок накопиченої теплової енергії можна на стінках мангалу спекти коржі, самсу, а видаливши з мангалу вугілля на дні можна спекти піцу. При необхідності можна замовити додатково пристосування для установки казана на мангал. Товщина стінки мангалу 40 мм.