Аксесуари для тандиру – пристосування для цільового, більш якісного приготування страв. Аксесуари зроблять зручним розміщення продукту саме в зоні оптимального приготування, полегшать обслуговування тандиру. Всі предмети виготовляються з харчової нержавіючої сталі та термічно обробленого, якісного чавуну.
Камінь для випікання призначений для приготування в тандирі коржів, самси, піци та іншого. Розмістіть камені на один або кілька ярусів решітки, прогрійте камінь протягом 30 хвилин. Опускати камінь можна як уже в прогрітий тандир, так і під час прогрівання. Після того, як камінь прогріється, викладіть на нього випічку та випікайте в тандирі до готовності. Для зручності скористайтеся дерев'яною лопаткою. Перед застосуванням рекомендується попередньо злегка обсипати борошном. Заходи безпеки: не змащувати камінь маслом; не мити в посудомийній машині; не застосовувати миючі засоби; не занурюйте в воду.