Печі-тандири виготовляються з екологічно чистих матеріалів. Якість і надійність глиняних тандирів досягається спеціально підібраною сумішшю різних глин (каолін-кераміка), шляхом правильної технології, системою першокласної сушки тандиру та його заколюванням при температурі 1350 °С.
Фаберже – тандир-мангал з розширеною функціональністю. Розрахований на 6-8 шампурів (2–3,5 кг м'яса за одне приготування). У процесі приготування зольник можливо видалити з-під тандиру, а при необхідності підняти температуру, зольник з вугіллям, що горить повертається під тандир. Якщо підняти колосник, вугілля сиплется прямо в зольник. Нижня частина тандиру може бути використана як мангал, а при з'єднанні частин ми отримуємо повнофункціональний тандир-піч.
Технічні характеристики
Найменування параметру | Тандир Фаберже |
Вага тандиру | 90 кг |
Діаметр | 530 мм |
Загальна висота | 940 мм |
Висота без кришки | 730 мм |
Об `єм | 85 літрів |
Товщина стінки | 55 мм |
Кількість шампурів | 8 шт |
Діаметр горловини | 245 мм |
Час нагріву для використання | 1,5 години |
Матеріал | глина відповідно до Держстандарту |
Орнамент малюнка | трипілля |
Комплектація | совок, кочерга, зольник, колосник, перекладина для шампурів, підйомний механізм для кришки |
Додаткова комплектація | шампур-гачок, решітка для м'яса, шампур-ялинка, захисний чохол, пристосування для індика і качки, гаки для реберець та м'яса |